Met onze vrijblijvende analyse bent u voorbereid.

Uw interesse naar onze geheel vrijblijvende analyse heeft u naar deze pagina gebracht. Vraag deze vrijblijvende analyse vandaag nog aan om uw risico’s te bepalen en hier tijdig uw maatregelen op te treffen. Wat mag u verwachten van deze vrijblijvende analyse? .

U bent verantwoordelijk!

Veel organisaties bezitten, zonder dat ze het zich beseffen, over veel gevoelige informatie, denk hierbij aan persoonsgegevens, creditcardgegevens en/of andere financiële gegevens. Deze gegevens bevinden zich over het algemeen (verstopt) op fileserver, sharepoint portals en/of mailservers.

U betaalt dus ook de boete!

U bent al jaren verantwoordelijk voor deze gegevens maar er is wel iets veranderd. Het CBP heeft inmiddels een boetebevoegdheid gekregen. Dat betekent dat bedrijven, overheden en instellingen nog maar minder dan een jaar hebben om hun gegevenshuishouding op orde te brengen om zo boetes te ontlopen.

U bent nog op tijd!

Onze analyse voeren wij samen uit met Varonis. Varonis DatAdvantage zorgt ervoor dat u binnen enkele uren al de eerste indruk krijgt van uw situatie. Na een aantal weken bent u volledig op de hoogte van de risico’s binnen uw omgeving. Nu kunt u ook inschatten hoe hoog de urgentie is en hoeveel tijd u nodig heeft om alles op orde te krijgen.

Deze vrijblijvende analyse kunnen wij uitvoeren op de meest gangbare omgevingen. Met het onderstaande formulier kunt u aangeven welke analyse u graag wilt laten uitvoeren. Zodra het formulier in ons bezit is zullen wij contact met u opnemen om de details verder af te stemmen.

  Aanhef (verplicht)
  heermevrouw

  Uw voorletters (verplicht)

  Tussenvoegsel

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Gewenste analyse (verplicht)

  Opmerking

  U kunt ons ook telefonisch bereiken. Wij zijn bereikbaar op het onderstaande telefoonnummer.

  +31 20 49 50 228