Endace

Een analytics platform en netwerkrecorder

in één apparaat

Volledige pakketopname is essentieel voor een breed scala aan analytische behoeften, van het detecteren en het onderzoeken van beveiligingsbedreigingen tot monitoring van netwerk- en applicatieprestaties (NPM en APM). Als gevolg hiervan bestaan er diverse oplossingen om pakketten op te nemen en te analyseren.

Op dit moment betalen organisaties echter steeds opnieuw voor deze mogelijkheden: niet alleen met Out of Pocket kosten, maar ook voor het implementeren, hosten en beheren van meerdere apparaten van meerdere leveranciers.

Net zoals virtualisatie een revolutie teweeg heeft gebracht bij het distribueren en beheren van servers en applicaties, zo zal virtualisatie ook een revolutie teweegbrengen in analyses.

Hoewel er meerdere apparaten bestaan die in staat zijn om pakketten te scannen – met verschillende nauwkeurigheidsniveaus – slaan ze de daadwerkelijke pakketten meestal niet op nadat ze zijn geanalyseerd. Dit betekent dat de beveiligings- of prestatiebewakingstools een probleem signaleren, een waarschuwing genereren maar dat het cruciale bewijs verdwenen is.

Cybersecurity

Organisaties worden dagelijks geconfronteerd met een toenemende stroom beveiligingsmeldingen. Zonder toegang tot pakketopnamegegevens worden analisten gedwongen om gebeurtenissen te reconstrueren door meerdere gegevensbronnen, zoals logbestanden en metadata, te correleren. Het proces is traag en vaak niet doorslaggevend.

Application Performance Monitoring (APM)

Met de opgenomen netwerkgeschiedenis kunt u gebeurtenissen opnieuw afspelen voor een grondige analyse. Dit betekent dat moeilijk op te lossen en tijdelijke applicatie problemen snel kunnen worden onderzocht en opgelost voordat ze de productiviteit of klantervaring beïnvloeden.

Network Performance Monitoring (NPM)

Netwerkhistorie kan u helpen de oorzaak van netwerkproblemen nauwkeurig vast te stellen en snel te reageren om de impact te minimaliseren en de netwerkefficiëntie te behouden.

Maak een afspraak met onze consultants om te ontdekken hoe dit unieke beveiligingsanalyseplatform u kan helpen om kosten te verlagen en de snelheid en wendbaarheid te vergroten.

Wilt u meer weten?