Gratis quickscan

U bent verantwoordelijk!
Veel organisaties bezitten, zonder dat ze het zich beseffen, over veel gevoelige informatie, denk hierbij aan persoonsgegevens, creditcardgegevens en/of andere financiële gegevens. Deze gegevens bevinden zich over het algemeen (verstopt) op fileserver, sharepoint portals en/of mailservers.

U betaald dus ook de boete!
U bent al jaren verantwoordelijk voor deze gegevens maar er gaat wel iets veranderen. Als het vaste inwerkingtredingsschema voor de Data Protectie wetgeving wordt aangehouden, krijgt het CBP vanaf 1 januari 2015 de boetebevoegdheid. Dat zou betekenen dat bedrijven, overheden en instellingen nog maar een jaar hebben om hun gegevenshuishouding op orde te brengen om zo boetes te ontlopen.

U bent nog op tijd!
Onze quickscan voeren wij samen uit met Varonis. Varonis DatAdvantage zorgt ervoor dat u binnen enkele uren al de eerste indruk krijgt van uw situatie. Na een aantal weken bent u volledig op de hoogte van de risico’s binnen uw omgeving. Nu kunt u ook inschatten hoe hoog de urgentie is en hoeveel tijd u nodig heeft om alles op orde te krijgen.

Deze vrijblijvende quickscan kunnen wij uitvoeren op de meest gangbare omgevingen. Met het onderstaande formulier kunt u aangeven welke analyse u graag wilt laten uitvoeren. Zodra het formulier in ons bezit is zullen wij contact met u opnemen om de details verder af te stemmen. Vraag vandaag nog deze analyse aan via: https://www.io4u.nl/contact/gratis-quickscan/