Our knowledge is your solution

IO4U is een bedrijf die haar oorsprong vindt als consultancy organisatie op het gebied van data management oplossingen. Mede door een actief beleid in marktverkenning, is IO4U uitgegroeid tot een organisatie met een uniek product- en dienstenaanbod betreffende consultancy van, en het leveren van data management oplossingen.

IO4U spreekt met haar kennis van de markt als geen ander de taal van de Nederlandse ondernemer. Met onze opgebouwde deskundigheid en ambitie helpen wij onze klanten vooruit. Vol frisse energie en steeds weer op een vernieuwende manier. IO4U is een echte Nederlandse speler, deskundig, laagdrempelig, dichtbij en volop in ontwikkeling.

IO4U is een onafhankelijke aanbieder van praktische data management services. Dankzij de schaal kan IO4U haar klanten maximale flexibiliteit en aantrekkelijke prijzen bieden. Door direct persoonlijk contact maakt IO4U de data en informatie management beschikbaar voor ondernemers.

We initiëren projecten, zijn creatief in het bedenken van oplossingen en nieuwe manieren van werken om maximale resultaten te behalen. Dit doen we met visie, inhoudelijke kennis, high end oplossingen en enthousiasme. We zijn Business partner van o.a. Varonis, Endace, Veritas, Symantec, Hitachi Data Systems, RepKnight, Boldon James, NetApp en Blancco.

Onze missie

“Het vertrouwen van onze opdrachtgevers genieten, door een kwalitatieve bijdrage te leveren in het ontsluiten en toegankelijk maken van bedrijfsinformatie en het geven van kennis en controle op de ongestructureerde informatie”

IO4U’s beleid voor de lange termijn is om als aanbieder een positief onderscheid te maken in de markt van datamanagement door zich te richten op specifieke toepassingen en oplossingen. Een afgeleide doelstelling is de keuze voor een gecontroleerde groei in omzet teneinde onze kwalitatieve doelstellingen te kunnen halen en te handhaven. Deze kwalitatieve doelstelling heeft het intellectuele kapitaal (personeel) en kennis als belangrijkste speerpunten. Personeel dat gemotiveerd en integer is naar collega en opdrachtgever. Kennis die op een hoog niveau dient te blijven, teneinde ons onderscheid te behouden.

Met een duidelijke visie, hoogwaardige kennis, gemotiveerde mensen en betrouwbare producten helpen we klanten projecten op te zetten en succesvol uit te voeren. IO4U brengt informatie, kennis en mensen bij elkaar.

“Ons onderscheid ligt in de specialistische kennis, producten en diensten in combinatie met een flexibele en creatieve organisatie en een eigen visie op data management. Onze opdrachtgevers komen uit alle sectoren: financiële, dienstverlenende en industriële sector, alsmede de centrale en decentrale overheid.”

Wilt u meer weten?