Waar komt die enorme datagroei vandaan?
Veel bedrijven denken dat de groei een gevolg is van veel data produceren. Echter onze ervaring leert dat de groei voornamelijk een gevolg is van kopiëren.

Datamanagement begint bij het goed begrijpen van de data waar een organisatie mee werkt. Zonder deze inzichten zijn alle maatregelen en oplossingen gedoemd te mislukken. Datamanagement vormt een uitdaging voor iedere organisatie. De exponentiële groei van data heeft een grote impact op de wijze waarop data zich laat managen.

Wij weten welke data echt waardevol is voor onze organisatie.
We kunnen nu onze middelen efficiënter inzetten.
Inzage in de geldende (eigen) normen en wet- en regelgeving.
Een betrouwbare en duurzame oplossing voor back-up & archivering.
Het snel kunnen vinden en terughalen van data.

Efficiënt datamanagement is dan ook van onschatbare waarde. IO4U kan u helpen bij de inrichting van datamanagement: van het identificeren, classificeren, opslaan en veiligstellen van data tot het archiveren en vernietigen ervan.

Allereerst moet u weten welke data voor uw organisatie belangrijk is. Deze data dient optimaal beschikbaar en beveiligd te zijn. Onze consultants identificeren en classificeren uw data. Door middel van interviews en het inzetten van geavanceerde tooling geven we u de inzichten in uw huidige data. Met deze inzichten kunnen wij samen een verbetering in uw datamanagement realiseren.

Wilt u meer weten maak dan een afspraak met een datamanagement consultant.

Wilt u meer weten?