Opdrachtgevers

Onze klanten en opdrachtgevers komen uit verschillende branches. Denk hierbij aan overheidsinstellingen, banken, productiebedrijven en zakelijke dienstverlening. Hierdoor hebben wij uiteenlopende projecten mogen realiseren.

Graydon

“Bij ons staat persoonlijk contact en aandacht centraal. Daarbij komt dat wij flexibel willen zijn en snel moeten kunnen schakelen. Deze punten vragen wij aan onze leverancier en die vinden we bij IO4U. De omgang met de medewerkers, het adequaat reageren op vragen en mail en het meedenken en het verbeteren van onze IT omgeving, ervaren wij als zeer plezierig.

Omdat we merkten dat we veel gelijkenissen hebben in onze werkwijze, hebben we naar een win-win situatie gezocht…. en gevonden!”

Graydon

Ipse-de-Bruggen-300x202

“IO4U heeft ons geholpen om met Varonis DatAdvantage onze ongestructureerde- en semi ongestructureerde data in kaart te brengen en te managen. Met Varonis DatAdvantage kregen wij meer controle op alle belangrijke vragen. Denk hierbij aan; Wie kan bij welke gegevens?, Wie raakt welke gegevens aan?, Wie zou toegang moeten hebben en wie niet?, Wie is de data eigenaar?”

Met deze inzichten kan Ipse de Bruggen beslissingen nemen over toegangscontrole en gebruik.

Ipse de Bruggen

IO4U-skillstown

“SkillsTown biedt de mogelijkheid om 24×7 en in je eigen tempo een groot aantal online opleidingen te volgen. De duizenden cursisten die inmiddels voor SkillsTown hebben gekozen, verwachten een online leeromgeving wat voldoet aan deze verwachtingen. Maximale performance en 24×7 beschikbaarheid is de eis.

IO4U helpt ons om het online platform schaalbaar te houden, maximaal te laten presteren en te voldoen aan de verwachtingen van de klant. Door de ervaringen met online dienstverlening en het inzetten van innovatieve technologieën is IO4U voor ons de ideale partner.”

SkillsTown

Datamanagement en performance vraagstukken komen bij de meeste organisaties wel voor. Hieronder treft u een overzicht van een aantal van onze klanten.

IO4U Woonbron
IO4U Staedion
IO4U Portaal
IO4U Mitros
IO4U NDL
Nivel-IO4U
IO4U Isala