Partners

Wij helpen onze klanten met al hun data management vraagstukken. Het gaat hierbij om het inrichten van een set van processen en technologieën die uw organisatie in staat stellen om allerlei soorten gegevens te begrijpen, te organiseren en te beheren.

De oplossingen die leiden tot uw ideaal oplossing zijn opgebouwd uit diverse hard- en software componenten maar uiteraard ook hele specifieke expertise. Het realiseren van de totaaloplossing doen we in veel gevallen samen met onze partners.

IO4U

Grip op data

cynet-logo
SailPoint_logo
egress-logo

Cynet een security platform dat tijdens de complete lifecycle proactief aanvallen afweert door geautomatiseerd aanvallen op te sporen en op te lossen.

Cynet verbindt gebruikers, bestanden, netwerkverkeer en host activiteiten met een complete set van threat prevention en detectietools. De oplossing hanteert daarbij de security strategie die door de gebruik vooraf is gedefinieerd.

Door alle security-aspecten in een enkele interface onder te brengen heeft de gebruiker niet langer producten van meerdere leveranciers nodig.

SailPoint helpt u bij het veilig beheren van toegang tot uw gevoelige gegevens en bestanden in de cloud en op locatie.
Voldoe aan wet- en regelgeving door gevoelige gegevens snel te lokaliseren en te classificeren waar deze zich ook bevinden. Verbeter de beveiliging door proactief te controleren op ongepaste of kwaadaardige toegang tot bestanden. Verminder de IT last door gegevenseigenaars in staat te stellen de toegang tot hun eigen gegevens te beheren. Migreer veilig gevoelige gegevens naar de cloud door toegangsmachtigingen in te stellen voorafgaand aan migratie

Egress maakt oplossingen om ongestructureerde data te beschermen, te kunnen voldoen aan compliance vereisten en de bedrijfsproductiviteit te verhogen. Het AI aangedreven platform stelt gebruikers in staat om de gegevens die zij delen te beheren en te beveiligen.

De bekroonde oplossing biedt e-mail- en documentclassificatie, onbedoelde verzendpreventie, e-mailcodering, veilige online samenwerking en audit- en nalevingsrapportage.

endace_horiz_logo
IO4U Varonis_Horizontal

Het EndaceProbe Analytics-platform is voor netwerkbeveiliging en analyse uniek in de markt.
EndaceProbes bieden 100% nauwkeurige netwerkopname, terwijl u tegelijkertijd uw beveiligings- en prestatieanalysetoepassingen kunt gebruiken. De gehoste applicaties hebben supersnelle toegang tot zowel realtime als, via Playback™, opgenomen netwerkverkeer.

Varonis biedt oplossingen waarmee u cyberdreigingen van zowel binnen als buiten uw organisatie identificeert. Dit is mogelijk door het analyseren van de activiteiten van uw medewerkers met betrekking tot uw ongestructureerde data zoals documenten, spreadsheets, e-mails, foto’s en video’s.

De oplossingen van Varonis geeft uw organisatie grip en controle op deze data. Het maakt niet uit of uw data op uw fileserver of in de cloud, OneDrive for business of SharePoint Online staat. Tevens krijgt u autorisaties en gedrag inzichtelijk maar classificeert ook uw data.