DatAdvantage

Controleren uw rechten en file shares in minuten en geen dagen.

DatAdvantage for Office 365 biedt inzage in rechten voor Microsoft Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive en inzage in de Active Directory voor Azure.

Bekijk de rechten in de cloud zolas u deze bij een on-premise oplossing zou doen.

Vereenvoudig uw data management zowel on-premise als binnen Office365

DatAdvantage stelt u in staat om de risico’s in verband met file permissies en auditing te verwijderen. Gemakkelijk om aan toezichthouders aan te tonen dat de IT beheermaatregelen streng zijn en user management efficiënt is.

Waarom DatAdvantage?

Bij Microsoft Windows file servers en NAS-apparaten ontbreekt het het vermogen om snel te kunnen zien wie toegang heeft tot de gegevens en wat de gebruikers benaderd hebben. Het identificeren van overmatige permissies, het vergrendelen van gevoelige data en het identificeren van data eigenaren is ook nagenoeg onmogelijk.

Met DatAdvantage kunt u ervoor zorgen dat alleen de juiste mensen toegang hebben tot de juiste gegevens. Alle toegang wordt te allen tijde bewaakt en misbruik gemarkeerd.

Verlaag het risico

Identificeer waar uw meest gevoelige data zich bevindt, zie wie er toegang toe heeft, wie het heeft benadert en zorg dat het beveiligt is.

Elimineer overhead

Verlaag de operationele kosten van data- en rechtenmanagement. Genereer Permission Reports, vindt verloren bestanden, wijzig gebruikersrechten en audit de omgeving efficiënter dan ooit.

Verhoog de productiviteit

IT-personeel gaat minder tijd besteden aan handmatig data beheer en beveiligingstaken en kan zich meer gaan richten op kritische projecten.

Change controle

Detecteer veranderingen die niet voldoen aan uw change management beleid.

Bereik compliance

Bereiken het naleven van wet- en regelgeving. DatAdvantage omvat vele compliance rules zoals SOX, HIPAA, PCI, GLB, FERC / NERC, etc.

Datalekken voorkomen

Ontvang waarschuwingen op afwijkend gedrag en ongeoorloofde toegang tot kritieke bestanden en mappen.

Beoordeel zelf!

Wilt u meer weten?