“Veel organisaties hebben te maken met een toenemende groei aan data. Door deze groei aan data hebben Bus. Intelligence en overige IT omgevingen steeds meer tijd nodig om alle data om te zetten naar bruikbare informatie.”

Samen met de consultants van IO4U hebben we gekeken naar de beste oplossing. We hebben gekozen voor het inzetten van Fusion-io. De BI omgeving is hierdoor enorm versneld en voldoet weer aan de hoge eisen die de organisatie stelt aan actuele informatie.

Performance analyse

Wij combineren onze kennis en beschikbare technologieën om uw omgeving maximaal te laten presteren. Wij kunnen u helpen met het identificeren van uw performance bottlenecks. Met onze eigen en unieke benadering inzake het analyseren van het probleem kunnen wij een goede diagnose maken van bijvoorbeeld uw database-, vdi of website performance problemen.

We integreren hardware en software en elimineren daarmee de beperkingen van bestaande architecturen en gespecialiseerde hardware. Met beperkte investering kunnen we uw omgeving versnellen en dit resulteert in betere prestaties van uw applicaties en een hogere bezetting van uw servers. Door deze aanpassingen kunt u groeien zonder te moeten investeren in meer servers of opslag.

Onze consultants maken een scan van uw omgeving en maken een gerichte inventarisatie. Na deze scan ontvangt u een rapport waarin duidelijk beschreven staat welke oplossingen er zijn om de performance dusdanig te verbeteren dat dit gewaardeerd zal worden door uw klanten en/of eindgebruikers.

Wilt u meer weten?