“Wij hebben IO4U uitgedaagd om een IT architectuur te ontwerpen die ons gaat helpen om onze ambitieuze doelstellingen te realiseren.”

De website is gericht op zowel de bestuurder van de truck als de eigenaar van het transportbedrijf. In een aantal gevallen is de chauffeur ook de eigenaar. Deze meerdere invalshoeken komen terug binnen de omgeving.

TLN heeft een ledenportal ontwikkelt die naadloos moet aansluiten op de behoefte van iedere individu binnen hun grote ledenbestand. Als het nu gaat om de grote transport ondernemingen of de zelfstandige chauffeur, ieder lid dient te worden voorzien in hun specifieke behoefte.

IO4U heeft ons tijdens het gehele traject uitstekend geadviseerd.

“Wij hebben gekozen voor IO4U gezien hun ervaringen met het ontwikkelen van klantportals en hun kennis van data infrastructuren. Met IO4U is het prima zaken doen: je wordt als klant goed geïnformeerd en de communicatielijnen zijn kort. De afspraken zijn duidelijk en worden gewoon nagekomen. Kortom; wij zijn zeer tevreden!”

TLN is de ondernemersvereniging voor het transport en de logistiek. Gesteund door zo’n 5.600 leden, behartigt TLN de belangen van kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Een brede achterban met een gezamenlijk doel: de ontwikkeling van een –internationaal- concurrerende sector waarin kwaliteit, innovatie en duurzaamheid centraal staan.

Wilt u meer weten?